top of page

Boeken

Een greep uit m'n favoriete boeken. Boeken zijn voeding voor de ziel. Lezen kan heerlijk ontspannend zijn of inzichten geven. 

Veel leesplezier en ik ben benieuwd wat je er van vond. Laat je een berichtje achter? 

Bevallen op eigen kracht.jpg

Bevallen op eigen kracht

 Eigen-wijze vrouwen die zelf bepalen hoe zij bevallen worden soms lastig gevonden door gynaecologen en verloskundigen. Wendy Schouten is zo'n eigen-wijze vrouw. Met haar boek breekt zij een lans voor de natuurlijke professionaliteit en eigen kracht van vrouwen tijdens de zwangerschap en bij het bevallen.

Helende kracht van acceptatie.jpg

Acceptatie

De grootste veranderingen vinden plaats vanaf het moment dat je niet meer gelooft dat er iets veranderd moet worden.

van klacht naar kans.jpg

Lichaamsbewust

Met een holistische visie naar je lichaam en klachten kijken.  Hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

liefdevol leven kaartspel.jpg

Liefdevol leven

64 kaarten met competenties en een handleiding met verdiepende vragen om te onderzoeken welke vaardigheden en vermogens jij kunt ontwikkelen voor een Liefdevol Leven. 

De-eerste-veertig-dagen.jpg

Het postpartum boek

De eerste veertig dagen na de geboorte van een kind zouden een essentiële en bijzondere periode van rust en herstel moeten zijn voor de jonge moeder. Tal van culturen kennen een periode van ‘cocoonen’ na de bevalling.

In de Chinese traditie heet deze tijd Zuo Yuezi, waarin een vrouw thuisblijft en zich volledig kan richten op haar eigen herstel en de binding met haar baby.

playing big.jpg

Playing Big

Dit boek heeft me geholpen groter te dromen en handelen. Stop playing small. You are worth it!

Moeiteloos jezelf zijn.jpg

Jezelf ZIJN

In Moeiteloos jeZelf zijn worden  de simpele geheimen voor een zorgeloos leven prijsgegeven. Het heeft mij anders doen laten kijken, naar de relatie die je als mens hebt met jeZelf, met de ander, met de materiële wereld en met mijn 'missie'. 

brain balance boek.jpg

Brain Balance

Belang van de juiste balans in ons brein.

Door ons brein o.a. te voeden met goed voedsel, beweging en rust. Met de juiste breinkennis en mindset kun jij jouw gelukkigste en gezondste leven leiden.

Schermafbeelding 2022-08-22 om 08.24.16.png

Zwangerschaps-kalender

 Dé bewuste zwangerschaps- kalender van week tot week voor zwangeren met weetjes en positieve geboorteverhalen.

Je leest naast de ontwikkeling van je baby en jouw lichaam veel handige, bewuste en natuurlijke tips over de zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Over hoe je in eigen regie kan bevallen en bewuste keuzes kan maken voor jou, je baby én de natuur. 

kracht van kwetsbaarheid.jpg

Kwetsbaarheid

Brené Brown is top. Dankzij dit boek heb ik geleerd kwetsbaarheid te omarmen, de kracht ervan te voelen. Moediger. Een stukje perfectionisme te laten varen en uitdagingen aan te gaan. 

Inner compass cards.jpg

Inner Compass

Ik gebruik ze dagelijks voor persoonlijke groei en zelfreflectie. Brengt me op speelse wijze in contact met m'n intuïtie, van waaruit ik in staat ben koers te bepalen met m'n eigen innerlijke kompas.

kunst van kaizen.jpg

Stap voor Stap

Grote veranderingen komen tot stand door kleine stapjes te nemen in de richting van je doel.

bottom of page