top of page

Even voorstellen... 

"Van ongeduldig, moe, twijfelaar en pijn, naar meer innerlijke rust, energieker, veerkrachtiger en liefdevoller". 

Als ik succesvol ben dan ... 

Ik ben een enthousiaste, gedreven en ondernemende vrouw, die een uitdaging niet uit de weggaat. Met een mentaliteit van doorgaan en hard werken. Deze eigenschappen hebben me ver gebracht; VWO afgerond, landelijk niveau geturnd, studie versnelt afgerond, de wereld over gereisd, in het buitenland gewoond en gewerkt, goede baan op de Zuidas.

Ik dacht lang dat als ik succesvol zou zijn en carrière zou maken dat ik gelukkig zou zijn, maar in werkelijkheid voelde ik me steeds meer gestrest en ongelukkiger worden. Dit uitte zich vooral in vage fysieke klachten, zo had ik RSI, nek- en gewrichtspijn en krachtverlies in mijn arm.

Het ging niet langer; ik was te moe, ongelukkig, kon niet meer helder nadenken en had pijn. Er moest iets veranderen! Zo heb ik in de ogen van velen destijds vrij abrupt mijn ontslag ingediend. 

Gelukkig heb ik zo een burn-out of erger kunnen voorkomen.  

 

Nadat ik die keuze in mei 2018 had gemaakt, kon ik weer mogelijkheden zien.

Kort daarna heb ik me aangemeld voor de twee-jarige opleiding Holistische LeefstijlCoaching aan de Academie voor Holistisch Coachen. De interesse voor persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, voeding en beweging was er namelijk al een aantal jaren, mede door de yoga training die ik in 2014 in Australië heb gevolgd.

Door de opleiding ben ik kritischer en liefdevoller, maar vooral met meer zachtheid naar mezelf en m’n leven gaan kijken. Wat wil ik? Wat maakt mij gelukkig?

Daarnaast ben ik opnieuw naar m’n lichaam gaan luisteren, want ik had de signalen zo lang genegeerd. Ik ben mezelf beter gaan voeden, heb een betere balans tussen in- en ontspanning gevonden en heb de kracht van ademen (her)ontdekt. 

Door er bewust bij stil te staan, heb ik meer inzicht in m'n eigen (binnen)wereld gekregen. Ik weet nu dat in stilstand de grootste vooruitgang zit en kwetsbaar zijn krachtig kan voelen. 

84622bc5-24bf-4deb-848a-44cc7cedb817.jpe

Kortom, ik ben gaan kijken voorbij de lichamelijke pijn; naar de emotionele pijn, die onbewust als belangrijkste oorzaak aan mijn klachten ten grondslag lagen. Door verdrongen emoties bewust te maken, te voelen en te verwerken, werd de pijn minder.

Wat wil ik? 

over mij.jpg

Sta je jezelf toe te genieten van de mooie dingen in het leven? Hou je van jezelf? Leef je je eigen unieke leven? Durf je jezelf te laten zien en horen?  

Vragen die ik nu volmondig met JA kan beantwoorden.  

Leer mij nog beter kennen door deze interviews: 

"Loslaten om te groeien"

"Mijn pad naar het doulaschap"

"Een krachtige vrouw met een zijdezacht randje."

"Ik deed tot drie jaar geleden compleet iets anders"

"Luister naar je lichaam, het geeft signalen van liefde naar ons, het is aan onszelf of we ze oppikken en er naar luisteren"

C06ABF46-CC5E-43B4-8DFA-C17E018BBB03.hei

Balans is key 

Mind, body & spirit zijn nu meer in balans. 

Waardoor ik meer vertrouwen, rust en liefde ervaar, overall meer levensenergie. Een gelukkige en gezonde leefstijl.  

Het blijft een ongoing process, met ups and downs. M'n gevoelens en emoties mogen er nu meer zijn en helpen me intuïtief te leven. Ik kan beter zien en accepteren wat zich voordoet, ben veerkrachtiger, en weet duidelijker wat ik wil en heb de regie van mijn leven in handen.

Ik heb gekozen voor vrijheid.  

Dat gun ik jou ook!

Het is mijn missie geworden anderen ook vanuit vertrouwen, rust en liefde te laten leven. Volop in het leven te staan, in jouw kracht, te doen waar jij je goed bij voelt. 

Nieuwsgierig hoe? 

bottom of page