top of page

Zwangerschapsmassage

Lieve mama (to be), luister even naar je lichaam.

Massages zijn eigenlijk onmisbaar tijdens je zwangerschap en in je kraambed.  Tijdens deze speciale periode in je leven ga je in korte tijd zo veel verandering door. 

Helaas is er in onze maatschappij niet altijd even veel tijd om deze periode helemaal bewust te doorleven. Wat juist zo belangrijk is.

Boek daarom regelmatig een zwangerschapsmassage. Even alle tijd voor jezelf. 

Zodat je echt kan voelen en kunt zijn. Verbinding maken met jezelf en je baby. 

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een speciale periode voor iedere aanstaande moeder. Echter gaat dit ook vaak gepaard met de nodige stress. Daarbij kan de verandering van je lichaam voor diverse ongemakken zorgen. Extra belangrijk dus om goed voor jezelf en je baby te zorgen en te ontspannen. 

Ik bied vanaf 12 weken tot aan het einde van de zwangerschap een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage. 

De fysieke ongemakken van een zwangerschap, zoals rugpijn, een stijve nek en kramp in de benen worden tijdens deze massage verlicht. Uiteraard krijgen je voeten ook de nodige aandacht (vrouwen zijn fan van mijn voetmassage!) Je kunt vooraf aangeven als je ergens last van hebt of als er iets is waar rekening mee gehouden moet worden. 

De massagetechnieken die worden gebruikt bij een zwangerschapsmassage zijn zachter dan bij een 'normale' massage, zodat je echt kunt ontspannen. 

En niet te vergeten, eindelijk weer op je buik liggen! Tijdens de massage lig je op een speciale zwangerschapsmassagetafel met buik- en borstuitsparing zodat je rug helemaal wordt ontzien. Ik masseer de achterkant van je lichaam en zorg dat jij en je kleintje helemaal tot rust komen. Vervolgens lig je op je zij en masseer ik je buik, uiteraard met toestemming van jou en je baby, tenslotte is het een massage voor twee. 

De zwangerschapsmassage is de ultieme verlichting en ontspanning voor de zwangere vrouw en haar kindje. Via het online intake formulier kun je je wensen zoals (geur) massage olie, muziek en voorkeurs zones aangeven. 

Je bent welkom in mijn praktijkruimte bij Stories of ik kom met mijn comfortabele massagetafel bij jouw thuis, zodat je heerlijk in je eigen omgeving kan nagenieten. 

Ook na de bevalling geef ik je met liefde een ontspannen en helende postpartum massages aan huis (ook na een keizersnede) of Bengkung belly binding behandelingen.

Neem contact op voor meer info & beschikbaarheid of boek direct via de website.

_edited.jpg

Luister even naar je lichaam en baby!

De voordelen van een zwangerschapsmassage

  • Het helpt je lichaam voorbereiden op de bevalling  

  • Zorgt ervoor dat je als aanstaande moeder relaxter de bevalling tegemoet gaat. 

  • Betere slaap

  • Verlichting van pijn zoals rugpijn of beenpijn

  • Het drijft afvalstoffen af door een verbeterde bloedcirculatie

  • Een fijn geniet moment voor jezelf en je baby. 

Massagekamer Stories.JPG

Locatie

  • In je eigen huis, neem ik m'n mega comfortable massagetafel mee

  • In de fijne bodywork kamer bij Stories, waar ik mijn coachpraktijk heb.
    Het adres is Emmaplein 7a. 

Alle massagetafels waar ik mee werk hebben ook een uitsparing voor de buik, zodat je ook heerlijk op je buik kan liggen mocht je zwanger zijn. 

bottom of page