top of page

Pregnancy Massage

Page under construction.... You can book your massage here or give me a call.

Pregnancy massage 

Pregnancy is a special period for every expecting mother. 

Echter gaat dit ook vaak gepaard met de nodige stress. Daarbij kan de verandering van je lichaam voor diverse ongemakken zorgen. Extra belangrijk dus om goed voor jezelf en je baby te zorgen en te ontspannen. 

Ik bied vanaf 12 weken tot aan het einde van de zwangerschap een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage. Na 37 weken kan ik ook acupressuur punten aandrukken om de baarmoedermond klaar te maken voor de bevalling. 

De fysieke ongemakken van een zwangerschap, zoals rugpijn, een stijve nek en kramp in de benen worden tijdens deze massage verlicht. Uiteraard krijgen je voeten ook de nodige aandacht (vrouwen zijn fan van mijn voetmassage!) Je kunt vooraf aangeven als je ergens last van hebt of als er iets is waar rekening mee gehouden moet worden. 

De massagetechnieken die worden gebruikt bij een zwangerschapsmassage zijn zachter dan bij een 'normale' massage, zodat je echt kunt ontspannen. 

En niet te vergeten, eindelijk weer op je buik liggen! Tijdens de massage lig je op een speciale zwangerschapsmassagetafel met buik- en borstuitsparing zodat je rug helemaal wordt ontzien. Ik masseer de achterkant van je lichaam en zorg dat jij en je kleintje helemaal tot rust komen. Vervolgens lig je op je zij en masseer ik je buik, uiteraard met toestemming van jou en je baby, tenslotte is het een massage voor twee. 

De zwangerschapsmassage is de ultieme verlichting en ontspanning voor de zwangere vrouw en haar kindje. Via het online intake formulier kun je je wensen zoals (geur) massage olie, muziek en voorkeurs zones aangeven. 

Je bent welkom in mijn praktijkruimte bij Stories of ik kom met mijn comfortabele massagetafel bij jouw thuis, zodat je heerlijk in je eigen omgeving kan nagenieten. 

Na de bevalling geef ik je met liefde een ontspannen en helende Bengkung belly binding behandelingen en/of postpartum massages aan huis in je eigen bed of ik neem m'n massagetafel mee. Neem contact op voor meer info & beschikbaarheid.

Ook baby’s vinden het heerlijk om gemasseerd te worden. Het is een goede manier om het contact tussen jou en je baby nog intenser te maken. Door de babymassage maak je op een andere manier contact met je baby en leer jij je baby nog beter begrijpen. Bovendien zorgt massage voor veel positieve effecten voor je baby én voor jou.

Je kunt hier tijdens je zwangerschapsverlof al mee starten.

Lees hier meer over babymassage en de cursus mogelijkheden.

_edited.jpg

Listen to the signals of your body and baby!

The benefits of a pregnancy massage

Massages have been demonstrated to be effective during pregnancy. Women who received massage therapy reported decreased depression, anxiety, and leg and back pain. Read the PubMed article here.

  • Helps your body prepare for birth 

  • Better sleep 

  • You will feel more relaxed during pregnancy 

  • Cortisol levels decrease, lower chances of a premature birth. 

  • Better blood circulation 

  • Quality time for yourself and your baby.

Massagekamer Stories.JPG

Location

  • At my bodywork room at Stories, where I have my practice. (picture) The address is Emmaplein 7a, Amsterdam.  

  • In the comfort of your own home, in your own bed

  • At your house, I'll bring my very comfortable massage table. 

All massage tables I work with also have a recess for breast and belly, so that you can also lay on your belly if you are pregnant.

bottom of page