top of page

Leefstijl apps

Hate it or love it. Technologie brengt veel prikkels met zich mee, maar heeft ook echt z'n voordelen. ​

Een aantal apps gebruik ik graag voor begeleide meditaties, yoga lessen  of inzicht in voeding/beweging, maar ook slaap. 

headspace app.png

Headspace

Be kind to your mind. Headspace biedt fijne tools aan om voor je geest te zorgen. Meditatie, slaap, stress en angst  management & beweging. 

Eetmeter app.png

Mijn Eetmeter

Krijg inzicht in wat jij eet.

Benieuwd of je dagelijks voldoende vitamines, mineralen en energie binnenkrijgt? Hou een online eetdagboek bij en ik geef advies. (niet volgens Schijf van Vijf)

ten percent happier.png

10% Happier

Ten Percent Happier door meditatie is een Amerikaanse app met veel meditatie en mindfulness tools, maar ook stress en focus tools.

fitbit.png

Fitbit

Fitbit geeft inzicht in activiteit, hartslag, slaapritme, etc en motiveert    om gezonde gewoonten op te bouwen die helpen om gewichts- en fitnessdoelen te bereiken.

1200x630wa.png

Insight Timer

De app bevat geleide meditaties, muziek en lezingen die zijn gepost door bijdragende experts. Gebruik deze app vaak tijdens yoga lessen of meditaties.  

ekhart yoga.png

EkhartYoga

On- en offline yoga lessen en ademhalingsoefeningen waar je maar wilt. Met yoga docenten van over de hele wereld. PS. je kunt mij  tegenkomen in de video's. 

bottom of page