top of page

Enthousiaste ervaringen

De transformatie maak je zelf, ik ben slechts begeleider in het proces. 

De meeste voldoening haal ik uit het zien van de verandering. Hoe jij meer in balans bent, je vitaal voelt, in contact met jezelf, zelf kiest hoe je je mooiste leven leeft. 

Enorm dankbaar ben ik dat ik onderdeel mag zijn van deze bijzondere journey!

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van mijn cliënten. 

De coaching sessies heb ik als heel prettig ervaren. Door Elvira's kalme, heldere energie en open sfeer die ze creëerde, voelde ik de ruimte om mezelf te kunnen zijn, met alles wat er bij mij speelde en dit maakte dat ik mij erg op mijn gemak voelde.

 

Ze bracht me uit mijn hoofd en meer in mijn lijf, met o.a. ademhalingsoefeningen. Ook daagde ze me uit, om uit mijn comfortzone te stappen, met andere gerichte oefeningen, om m’n patronen meer te zien en te doorbreken. Er was altijd een koppeling met mijn lijf en dit maakte dat het voor mij ook echt verandering teweeg bracht.

Ze deed dit op een speelse en toch neutrale manier, waardoor ik me veilig genoeg voelde om het aan te gaan. Haar praktische oefeningen die ze me meegaf voor thuis waren net die kleine dingen die me hielpen in mijn proces. Ze waren goed te doen in m’n dagelijkse leven en een paar doe ik nu nog steeds.

 

Heel fijn vond ik dat Elvira een positieve, motiverende insteek heeft en daardoor ging ik altijd met meer energie, inzicht en zelfvertrouwen weer naar huis.

 

Heel erg bedankt Elvira, voor de fijne sessies!  

- S. Slemmer, 32

Ik heb bij Elvira een coachingstraject doorlopen op het gebied van voeding & beweging. In een aantal gesprekken coacht Elvira op een grondige en doelgerichte manier stapsgewijs vanaf de basis naar het uiteindelijke doel. Elvira maakt hierbij gebruik van verschillende technieken. Per onderdeel wordt niet alleen naar de vraag / het probleem gekeken, maar wordt deze in een breder beeld geplaatst. Elvira bewaakt per onderdeel de te nemen stappen en komt snel tot de kern. Wat mij bewuster heeft gemaakt van mijn eigen gedachten en gedrag tav voeding & beweging. 

 

Elvira voelt de situatie bijzonder goed aan, is zeer empathisch en kundig in het duidelijk maken van de te nemen stappen om tot een betere invulling van levensstijl te komen om het gewenste doel te halen.

- KJ Tressel, 56

Ik kijk met een zeer goed gevoel terug op het coachingstraject met Elvira.

 

Elvira gaf mij een vertrouwd gevoel en ik voelde mij tijdens de sessies op mijn gemak. Wat ik fijn vond is dat we aan de hand van mijn hulpvraag veel oefeningen hebben gedaan met concrete situaties, waardoor ik het e.a. meteen na een sessie in de praktijk kon brengen.

Elvira nam tijdens de sessies alle tijd en ik had altijd het gevoel dat ze mij goed begreep.

 

Na het traject ben ik niet meteen 'een ander persoon geworden' (dat was ook niet de bedoeling), maar ik heb wel genoeg andere inzichten, meer zelfvertrouwen & handvatten gekregen om anders met dingen om te gaan, om zo de kwaliteit van mijn leven te verbeteren.

 

Bedankt Elvira!

- W. de Lange, 37

Lieve Elvira, 

Dankjewel voor je fijne coachingsessies, waarin je mij de ruimte gaf om eerlijke en kwetsbaar te zijn, om echt naar mijn gevoel te gaan, waarin je heel goed luisterde en ook inzichtelijke vragen stelde.

 

Je hebt me erg op weg geholpen! 

- M.  Snijders, 37

Als je meer ervaringen wilt lezen of graag je eigen ervaring wilt doorgeven, neem dan contact op.

bottom of page