top of page

1:1 Coaching

Pak de regie over jouw leven. 

 Krijg inzicht in je eigen gedachten en overtuigingen, je gevoelens. Jouw 'verhaal'.  

Kies je voor liefde of angst? 

EB1F70E9-1416-4460-AC39-7D0E377C902D.jpe

"Kom uit je hoofd, verbind je met je lichaam."

Het is mijn missie mensen weer in verbinding met zichzelf te brengen en balans vinden tussen DOEN en (bewust)ZIJN. Om zo vanuit vertrouwen, rust en liefde te leven. In je kracht staan, zodat jij jouw mooiste leven kan leven! 

 

Connectie maken  met je innerlijk compas en leren vertrouwen op je intuïtie, je buik(gevoel) en leven met de cyclus van de natuur.

Alle antwoorden, of dat wat je nodig hebt is al in jou!

Ik breng je hiermee in verbinding doormiddel van ademhaling- en ontspan technieken, beweging, BDR, kritische vragen te stellen en andere praktische coaching tools. Uit je hoofd, in je lichaam zakken. Verbinding maken met jezelf.  

Vrijheid is een keuze!

Jij bepaalt of je de stap zet om jouw ultieme leven te leven.

Alle wijsheid voor een gelukkig leven zit in jou!

Wat is holistisch coachen?

Coaching is een ondersteunende, motiverende en positieve begeleiding met als uitgangspunt jouw doel. Als Holistische Coach help ik je om  de regie over je gezondheid, jouw leven in handen te nemen. Mensen begeleiden op hun eigen pad naar een vitaal, gelukkig en zinvol leven. Verder kijkend dan wat er mentaal bij je speelt, maar ook  fysiek, emotioneel en energetisch. Om zo jouw lichaam, geest en ziel weer in balans te brengen.

Vaak weet je zelf wel wat hiervoor nodig is en toch is het heel moeilijk om patronen te doorbreken en een gezondere leefwijze aan te leren. Er bij stil staan, bewustzijn en kennis vergroten helpt je. Met respect voor jouw situatie gaan we op zoek naar mogelijkheden om jouw situatie te verbeteren. 

ElviraBroersma.jpg

Wil jij je... 

  • Zelfverzekerder voelen;

  • Beperkende overtuigingen aanpakken;

  • Fitter en energieker voelen;

  • Meer rust ervaren of anders leren omgaan met stress.

  • Meer in verbinding zijn met jezelf, je intuïtie en daar meer op leren vertrouwen.

Je bent bereid je angsten te overwinnen, of ongemakken of gewoonten die je niet dienen aan te gaan.

Je bent bereid om te veranderen en zo te groeien; jezelf te blijven ontwikkelen. 

Werkwijze

De antwoorden voor balans, vertrouwen, rust en liefde zitten al in jou, je hoeft er alleen maar verbinding mee te maken en ik help je daar graag bij! 

Ik ben ervan overtuigd dat alles met elkaar in verbinding staat en daarom komen de volgende vijf factoren terug in mijn holistische werkwijze. 

Mentaal

Gedachten, overtuigingen, blokkades, angsten en zorgen maken. Hoe vind jij rust in een leven vol planning en verwachtingen?

Fysiek

Voeding, beweging en ontspanning is van grote invloed op ons lichamelijke welbevinden. Op welke manier zorg jij voor je lichaam?

Emotioneel

Relaties met anderen, je gevoelens, emoties, vertrouwen en empatisch vermogen. Welke emoties voel jij én mogen ze er altijd zijn?

Energie

Je intuïtie volgen, drijfveren ontdekken, verbinding en authenticiteit. Beweging is energie. Durf jij 100% te vertrouwen op jezelf?

Zingeving

Een zinvol leven. Een bijdrage hebben. Weten wat je wel en niet wilt. Wat zijn je belangrijkste waarden en leef je hier ook naar? 

Een vitaal persoon voelt zich sterk, gelukkig en hoopvol

CoachingElvira.jpg

Hoe gaat het in z'n werk?

Holistische Coaching met Elvira Broersma kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Tijdens een perspectief gesprek bepalen we dit samen, net als een indicatie van het aantal en de frequentie van de sessies. Om een idee te krijgen, zie mijn aanbod

Tijdens deze gratis en vrijblijvende sessie delen we onze verwachtingen, om vervolgens dieper in te gaan op wat je echt nodig hebt. Waar sta je in je leven, wat is jouw verhaal en hoe is je leefstijl tot nu toe?  

Na ons gesprek moet het goed en vertrouwd voelen.

Ik ga vanuit jouw wensen en doelen aan de slag met een voorstel. 

Bij akkoord, stuur ik je een intake formulier en gaan we

van start. 

Ben je klaar voor verandering?

Wat anderen zeggen? Lees hun enthousiaste ervaringen.

Jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven.  

bottom of page