top of page

1:1 Coaching

Pak de regie over jouw gezondere leven. Stapje voor stapje. 

Perspectief, oftewel inzicht in je eigen gedachten en overtuigingen. Jouw verhaal.  

Kies je voor liefde of angst? 

Wat is coaching?

Coaching is het begeleiden van mensen op hun eigen ontwikkelpad naar een vitaal, gelukkig en zinvol leven. Wat begint bij een gezond leven.

 

Je staat midden in het leven, voelt je over het algemeen goed, maar je wil je mooiste leven leven. Alles eruit halen. Coaching gaat over positieve gedragsverandering. Mensen die geen ernstig overgewicht hebben, regelmatig bewegen, niet roken, matig alcohol drinken en de dagelijkse uitdagingen van het leven kunnen hanteren, leven gemiddeld zeven jaar langer en blijven ook langer gezond.

Natuurlijk weet je zelf wel wat hiervoor nodig is en toch is het heel moeilijk om patronen te doorbreken en een gezondere leefwijze aan te leren. Leefstijlcoaching helpt je. Leefstijlcoaching is een ondersteunende, motiverende en positieve begeleiding met als uitgangspunt jouw doel. Met respect voor jouw situatie gaan we op zoek naar mogelijkheden om jouw gezondheid te verbeteren. 

ElviraBroersma.jpg

Een vitaal persoon voelt zich sterk, gelukkig en hoopvol

Wat doet een coach?

Als holistische coach help ik je om  de regie over je gezondheid, jouw leven in handen te nemen. 

 

Samen met jou ga ik na in hoeverre je al gezond leeft en waar verbetering mogelijk is.

Dat kan zijn op het gebied van Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding, Ontspanning en/of Slaap.

Ik noem dit BRAVOS-gedrag!

Het geeft inzicht in risicogedrag, waar jouw obstakels/valkuilen zitten, motiveert je om haalbare doelen te formuleren en samen maken we een concreet plan waarmee je in beweging komt om die doelen te halen en te behouden. Stapje voor stapje.

Alle wijsheid voor een gelukkig leven zit in jou!

Het is mijn missie mensen weer in verbinding met zichzelf te brengen en balans vinden tussen DOEN en (bewust)ZIJN. Om zo vanuit vertrouwen, rust en liefde te leven. In je kracht staan, zodat jij jouw mooiste leven kan leven! 

 

Connectie maken  met je innerlijk compas en leren vertrouwen op je intuïtie, je buik(gevoel) en leven met de cyclus van de natuur.

Alle antwoorden, of dat wat je nodig hebt is al in jou!

Ik breng je hiermee in verbinding doormiddel van ademhaling- en ontspan technieken, beweging, BDR, kritische vragen te stellen en andere praktische coaching tools. Uit je hoofd, in je lichaam. 

Vrijheid is een keuze!

Jij bepaalt of je nu de stap gaat zetten om jouw ultieme leven te leven.

EB1F70E9-1416-4460-AC39-7D0E377C902D.jpe

"Kom uit je hoofd, verbind je met je lichaam."

Werkwijze

De antwoorden voor balans, vertrouwen, rust en liefde zitten al in jou, je hoeft er alleen maar verbinding mee te maken en ik help je daar graag bij! 

Ik ben ervan overtuigd dat alles met elkaar in verbinding staat en daarom komen de volgende vijf factoren terug in mijn holistische werkwijze. 

Mentaal

Gedachten, overtuigingen, blokkades, angsten en zorgen maken. Hoe vind jij rust in een leven vol planning en verwachtingen?

Fysiek

Voeding, beweging en ontspanning is van grote invloed op ons lichamelijke welbevinden. Op welke manier zorg jij voor je lichaam?

Emotioneel

Relaties met anderen, je gevoelens, emoties, vertrouwen en empatisch vermogen. Welke emoties voel jij én mogen ze er altijd zijn?

Energie

Je intuïtie volgen, drijfveren ontdekken, verbinding en authenticiteit. Beweging is energie. Durf jij 100% te vertrouwen op jezelf?

Zingeving

Een zinvol leven. Een bijdrage hebben. Weten wat je wel en niet wilt. Wat zijn je belangrijkste waarden en leef je hier ook naar? 

Wil jij je... 

  • Fitter en energieker voelen;

  • Zelfverzekerder voelen;

  • Beperkende overtuigingen aanpakken;

  • Meer rust ervaren of anders leren omgaan met stress.

  • Meer in verbinding zijn met jezelf, je intuïtie en daar meer op leren vertrouwen.

Je bent bereid je angsten te overwinnen, of ongemakken of gewoonten die je niet dienen aan te gaan.

Je bent bereid om te veranderen en zo te groeien; jezelf te blijven ontwikkelen. 

CoachingElvira.jpg

Hoe werkt leefstijlcoaching?

Holistische Coaching met Elvira Broersma kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Tijdens een perspectief gesprek bepalen we dit samen, en onder andere een indicatie van het aantal en de frequentie van de sessies. Om een idee te krijgen, zie mijn aanbod

Tijdens deze gratis en vrijblijvende sessie delen we onze verwachtingen, om vervolgens dieper in te gaan op wat je echt nodig hebt. Waar sta je in je leven, wat is jouw verhaal en hoe is je

leefstijl tot nu toe?  

Na ons gesprek moet het goed en vertrouwd voelen.

Ik ga vanuit jouw wensen en doelen aan de slag met een voorstel. 

Bij akkoord, stuur ik je een intake formulier en gaan we

van start. 

Ben je klaar voor verandering?

Wat anderen zeggen? Lees hun enthousiaste ervaringen.

Jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven.  

bottom of page